Huidverbeterende gelaatsverzorgingen

Alle verzorgingen worden uitgevoerd met kwalitatieve producten van Filorga en La Roche Posay. De producten van Filorga zijn uiterst effectief bij huidveroudering (en ja, daar kan je al heel vroeg mee beginnen) en laat de huid stralen. La Roche Posay is een gekend merk dat geschikt is voor alle huidtypen, waaronder zelfs de meest gevoelige probleemhuidjes. 

Laboratoires Filorga

Filorga is een Medi-cosmetisch merk van Franse origine. Het is een samensmelting van 2 werelden: die van de cosmetische producten en de esthetische geneeskunde, ontwikkeld door een team van deskundigen waaronder biologen en artsen. Filorga streeft ernaar de actieve stoffen (zoals hyaluronzuur en NCTF) en de technieken (zoals mesotherapie) die in de medische wereld gebruikt worden voor iedereen toegankelijk te maken. 

La Roche- Posay

La Roche-Posay is een merk dat wereldwijd door dermatologen wordt aanbevolen en is geschikt voor de meest gevoelige en broze huidjes. Alle producten zijn bedoeld om de huid te verbeteren terwijl de veiligheid gegarandeerd wordt. Ze bevatten enkel de meest noodzakelijke ingrediënten in een juiste actieve dosis. LRP biedt een antwoord op problemen zoals eczeem, acne, gevoelige huid, couperose enzovoort. 

Verzorgingen
Verzorgingen
Verzorgingen
Verzorgingen
Verzorgingen
Verzorgingen
Verzorgingen
Verzorgingen