Over mij

Hey, ik ben Birgitt

Ik ben al van kinds af aan geïnteresseerd in gezondheid, verzorging, cosmeticaproducten, make-up en de huid. De keuze was vrij snel gemaakt dat ik Farmacie zou gaan studeren. Als apotheker kom regelmatig in contact met mensen die kampen met huidproblemen: een (over)gevoelige huid, acne, vitiligo, rosacea, etc. Deze ervaring heeft mijn passie voor alles dat te maken heeft met de huid alleen maar versterkt.

Vanuit deze invalshoek heb ik in 2018 besloten om mij extra bij te scholen met de opleidingen Make-up (CVO en MUD) en Gelaatsverzorging (CVO) die ik in 2019 succesvol heb afgerond. Mijn doel was om mijn expertise uit te breiden, zodat ik ook huidverbeterende behandelingen kon aanbieden.

Ik geloof sterk in het belang van het gebruik van zorgvuldig geteste en wetenschappelijk onderbouwde producten, met name voor mensen die kampen met huidproblemen. Mijn motivatie is om mensen te helpen bij het bereiken van een gezonde, blozende en vooral stralende huid.

Ik werd in de apotheek verliefd op merken zoals Les Couleurs de Noir, La Roche Posay en Filorga. Allemaal kwalitatieve, farmaceutische merken waar ik heel erg in geloof. Dit zijn dan ook de producten die ik in mijn salon gebruik om de behandelingen uit te voeren met als doel de huid te gaan verbeteren.  

make-up
Verzorgingen